Custom pc

Samengesteld door jou. Jij kiest de onderdelen. Wij bouwen!

cropped-Samin-ICT-Sound-Logo_RGB_DEF-01_Final_.png

stel je eigen unieke pc samen!

Welkom bij onze Custom PC Builder pagina! Hier kan jij geheel je eigen Custom PC van begin tot eind samenstellen. Jij bepaalt welke onderdelen er in moeten komen, wij bouwen, installeren en verzenden de computer plug-en-play. Jij hoeft alleen nog je beeldscherm, internetkabel, muis en toetsenbord aan de sluiten en dan is hij klaar om te gebruiken. 

Wij hebben onze custom builder zodanig samengesteld dat alle componenten die je ziet met elkaar te combineren zijn. Ook hebben we elke stap voorzien van uitleg, zodat je ook zonder enige voorkennis aan de slag kunt met de custom builder. Zo bieden wij de mogelijkheid tot een custom computer voor elk kennis niveau, elk budget en die te gebruiken is voor allerlei soorten doeleinden. Jij bepaald, wij bouwen. 

Al onze custom builds worden standaard geleverd met 2 jaar garantie en gratis verzekerde verzending binnen Nederland! 

Wil jij extra tips voor hoe jij de ideale Custom PC samenstelt? Lees dan onze tips de je op weg helpen naar het samenstellen van jouw droom PC!

De gemiddelde levertijd bedraagt 2-5 werkdagen na het plaatsen van je bestelling.

Kom je er toch niet helemaal uit of weet je niet wat je precies wilt? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend en gratis koopadvies.

Torenhoge FPS, let’s get it!

pngwing.com

Stel hier geheel jouw AMD Ryzen Custom PC samen! AMD Ryzen is zeer geschikt voor gamers / content creators / streamers  / muzikanten. Sinds de komst van de 5000 series is AMD Ryzen de koploper wat betreft een hoge fps behalen met de zwaarste games. Ook is AMD sterk in multitasken en heeft het in algemene zin de beste prijs/kwaliteit verhouding. Nog niet zoveel kennis van pc’s? Geen probleem! Check eerst even onze tips voor het samenstellen van een custom pc.

intel-logo-resized

Stel hier geheel jouw Intel Core Custom PC samen! Intel PC’s zijn altijd betrouwbaar, lopen stabieler dan AMD, en sinds de opkomst van Alder Lake (12e Generatie) weer de koploper in FPS. Nog niet zoveel kennis van pc’s? Geen probleem! Check eerst even onze tips voor het samenstellen van een custom pc.

Tips nodig?

Kom je er niet helemaal uit in de custom builder? Check dan onze tips om je uitleg te geven over de stappen!

speciale wensen?

Kom je er niet helemaal uit in de custom builder of wil jij heel graag bepaalde onderdelen hebben en staan ze niet in onze custom builder?Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om direct met ons contact op te nemen om al jouw vragen beantwoord te krijgen of om jouw specifieke wensen door te geven, zodat wij jouw een gepast voorstel op maat kunnen doen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Jouw nieuwe Custom PC configureren / samenstellen?

De ene computer is de andere niet. Je hebt grote desktop pc’s en kleine desktop pc’s. Je hebt zware processoren en videokaarten en lichte processoren en videokaarten. Geheugen en opslag komen in allerlei grootten. Ook het gebruikersdoel kan verschillen. Zo heb je pc’s om te gamen, streamen, content creëren, grafisch vormgeven, muziek produceren of het simpele school/kantoor werk. Wij helpen jou de juiste pc samen te stellen voor jouw doeleinden.

Gemakkelijk jouw unieke PC samenstellen!

Met behulp van onze configurator kunt jij gemakkelijk jouw eigen pc samenstellen op basis van jouw wensen en budget. Bij elke stap kun je kiezen uit verschillende componenten, sommige verplicht voor een complete computer, andere zijn optioneel. Heb jij jouw optimale pc samengesteld? Dan gaan wij voor je aan de slag om de pc te bouwen, installeren en optimaliseren, zodat jij het maximale uit jouw samenstelling kunt halen. Daarnaast ontvang je standaard 2 jaar garantie en gratis verzekerde verzending binnen Nederland bij jouw custom pc.

Hoe stel je de beste PC voor jouw doeleinden samen?

Ben jij een fanatieke gamer of stream jij jouw games? Edit jij video’s of maak je grafische content? Creer jij je eigen muziek? Misschien doe je het wel allemaal! Wat jouw werkzaamheden ook zijn, Samin ICT en Sound biedt de mogelijkheid tot een passende pc voor jou! Wij maken slechts gebruik van de beste componenten van A-merken als Intel & AMD, NVIDIA, MSI, ASUS, Gigabyte, Corsair, Samsung en meer. Het volledige aanbod vind je terug in onze custom builder. Elke stap biedt uitleg voor de keuze tot de meest geschikte componenten. Kom je er toch niet uit? Dan is er altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact en gratis advies op maat.