Samin ict & sound

Wie wij zijn en wat wij doen

Waar wij voor staan

Wij zijn Samin ICT & Sound, het bedrijf dat al ruim 5 jaar PC’s levert aan gamers, streamers, artiesten & creatievelingen, muzikanten, BN’ers en bedrijven. Samin ICT & Sound bestaat hoofdzakelijk uit Andy Samin. Een creatieve ondernemer die PC’s levert op basis van de wensen van de klant. Of dit nou Torenhoge FPS moet zijn, kleurrijke regenboog verlichting, renderen met de snelheid van het licht, of een betrouwbaar werkpaard. Voor ons is niks te gek! Naast onze IT afdeling bieden wij ook geluidsdiensten aan. 

Met heel ons team

bieden wij jou persoonlijke service!

Wij proberen dit doel te bereiken met een klein, persoonlijk team. Je weet altijd met wie je te maken hebt en wordt altijd door hetzelfde team geholpen.

Team:

Andy

Andy is geboren in Indonesië, maar opgegroeid in Nederland. Hij heeft elf jaar lang van zijn eerste passie muziek zijn werk kunnen maken en is als professionele internationale dj de hele wereld overgevlogen om shows te draaien op festivals als Ultra, Mysteryland, Tomorrowland en Creamfields als het duo Mightyfools. Stiekem altijd al een IT-nerd geweest met een grote mond en een passie om mensen te helpen. Andy is de eigenaar van Samin ICT & Sound, de creatieveling en de hoofdverantwoordelijke met een missie en een doel: Samin ICT & Sound op de kaart te zetten als uniek IT bedrijf wat zowel Audio met IT combineert.

Dustin

Dustin is de stagiair van Samin ICT & Sound en is verantwoordelijk voor de Custom PC builds en de Gaming PC builds en de service/reparatieklussen. Met een passie voor hardware / IT/ tech zorgt Dustin voor een prachtige afwerking van alle PC's!

Abel

Abel is de mediamaker alleskunner bij Samin ICT & Sound. Abel zorgt onder andere voor de content voor de sociale media kanalen + foto's / branding / marketing. Met een voorliefde voor video / foto editing en natuurlijk gamen!

Mustafa

Mustafa loopt ook stage bij Samin ICT & Sound en is onder andere verantwoordelijk voor het assembleren / onderhouden van de Custom PC's en gaming PC's. Met een enorme passie voor gamen zorgt Mustafa dat jij direct aan de slag kan met jouw gaming pc!

sfeer impressie kantoor:

Kantoorpand

Ons kantoorpand bevindt zich op de Oude Molenmeent gelegen in het mooie Loosdrecht. Gratis parkeren is mogelijk voor de deur. Tijdens het wachten op een dienst is het mogelijk om de natuur (hei, bos en plassen) in de nabije omgeving te ontdekken.

Werkplaats

Op de benedenverdieping van ons kantoorpand is de werkplaats ingericht. Hier beschikken wij over alle materialen om jouw pc veilig en snel te bouwen, upgraden, repareren of schoonmaken.

Streaming Setup

Wij zijn naast computerbouwers en tech liefhebbers ook enorme fans van het livestreamen van games. Onze streaming setup biedt ons de mogelijkheid om de laatste games te streamen en mee te kijken naar ons commentaar en gameplay. Wij streamen al onze livestreams op ons Youtube kanaal.

Teststation

Naast onze werkplaats hebben wij drie teststations to onze beschikking om alle nieuwe computers uitgebreid vooraf te testen, te laten draaien om problemen te achterhalen en om software te kunnen updaten indien dit nodig blijkt.

Kantoor

Onze volledige bovenverdieping is ingericht als kantoorgedeelte. Hier vind al het saaie papier- en schrijfwerk plaats, maar zijn klanten ook welkom voor een kopje koffie terwijl zij wachten of om te overleggen over de aanschaf of upgrade van een computer.