Computer & Inbouw Diensten / Onderhoud

Indien je onderhoud of een computer of inbouw / audio gerelateerde dienst wilt afnemen

Schoonmaak

Als computers een tijdje draaien, kunnen zij veel stof vangen. Ook kunnen na verloop van tijd onbedoeld virussen en andere bugs geïnstalleerd zijn op de computer. Hiervoor bieden wij de oplossing. Soms moet de computer worden opgeschoond of software worden ververst. Wij kunnen uw pc digitaal en/of fysiek schoonmaken, zodat hij weer als een zonnetje loopt.

UPGRADES / INBOUWSERVICE​

Ben je niet meer tevreden met de prestaties van jouw computer? Voldoet jouw computer niet meer aan de standaard om alles vlot te laten runnen? Wij denken graag met je mee. Wij kunnen alle componenten in jouw computer vervangen en denken graag mee over de mogelijkheden. Ook als jij onderdelen hebt gekocht en door ons je computer wilt laten bouwen met jouw onderdelen kun je bij ons terecht.

Reparatie

Heb je problemen met jouw computer. Wordt hij te heet, zit er een onderdeel los of is een onderdeel kapot, dan kun je bij ons terecht. Wij werken bij reparaties op basis van een no cure no pay. Mochten onderdelen niet te repareren zijn, dan doen wij uiteraard ook gewoon aan vervanging van onderdelen. Wij repareren zowel computers als laptops (en zelfs Apple laptopmodellen tot 2015).

Livestream & Audio Diensten

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een Livestream? Wij kunnen dit realiseren, of het nou een vergadering, DJ-Set, live-opname of game stream moet zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos! Verder bieden wij met 13 jaar in de muziekindustrie audio diensten aan. Denk aan jingles, royalty free muziekstukken, voice-overs of A&R diensten. Vraag nu een gratis offerte aan!

Prijslijst

Upgrades - Inbouwservice - Computer

Getoonde bedragen zijn inclusief 21% BTW en exclusief onderdelen.

 • RAM / Werkgeheugen inbouwen 10€ Inc. 21% BTW

  Wij installeren RAM voor je en optimaliseren het voor een goede werking.

 • SSD/HDD inbouwen 10€ Inc. 21% BTW

  Wij installeren een harde schijf / SSD voor je en optimaliseren het voor een goede werking.

 • GPU inbouwen 20€ Inc. 21% BTW

  Wij installeren de gpu voor je, installeren de bijbehorende drivers en optimaliseren het voor een goede werking.

 • CPU inbouwen 20€ Inc. 21% BTW

  Wij installeren een CPU voor je, installeren de bijbehorende drivers en optimaliseren het voor een goede werking.

 • CPU + Waterkoeling inbouwen 45€ Inc. 21% BTW

  Wij installeren een CPU + Waterkoeling voor je, installeren de bijbehorende software en drivers en optimaliseren het voor een goede werking.

 • Moederbord (met CPU en RAM) 60€ Inc. 21% BTW

  Wij vervangen het moederbord, plaatsen CPU, RAM en eventuele SSD's erop, installeren de bijbehorende drivers en software en optimaliseren het voor een goede werking. De GPU wordt ook weer teruggeplaatst.

 • Moederbord (met CPU en RAM + GPU) 75€ Inc. 21% BTW

  Wij vervangen het moederbord, plaatsen CPU, RAM en eventuele SSD's erop, plaatsen de nieuwe GPU, installeren de bijbehorende drivers en software en optimaliseren het voor een goede werking.

 • Volledige inhoud overzetten in andere kast vanaf 80€ Inc. 21% BTW

  Niet tevreden met je huidige kast? Wij zetten je huidige onderdelen in een andere kast! Prijs is exclusief kast. Deze prijs is op basis van een standaard computer samenstelling. Heb je veel extra opties, zoals een waterkoeler, RGB fans of led strips, dan kan de prijs wat hoger uitvallen. In dit soort gevallen heeft het zin om contact op te nemen om te vragen naar de kosten en mogelijkheden.

 • Inbouwservice met eigen onderdelen vanaf 80€ Inc. 21% BTW

  Het is ook mogelijk om je eigen onderdelen aan te leveren en je PC door ons te laten bouwen. Indien je hier gebruik van wilt maken nemen wij eerst altijd contact met je op om de onderdelen langs te gaan zodat het 100% mogelijk is. Inclusief Windows installatie + stuurprogramma's zodat er altijd een werkende computer is gegarandeerd (Geen Windows licentie inbegrepen, wil je dit wel kost dit 15 euro extra).

Schoonmaak / Analyse / Computerreparatie / HWID Ban verwijderen

 • PC uitspuiten en ontstoffen 20€ Inc. 21% BTW

  Met een luchtcompressor worden alle hoeken, kieren en gaten van de kast weer stofvrij gemaakt. Zo ook alle Fans, radiatoren en stoffilters. Zo is je PC weer gloednieuw en kan je PC weer zijn lucht beter kwijt.

 • Processor opnieuw repasten 20€ Inc. 21% BTW

  Wij maken je huidige processor schoon en repasten het met premium thermal paste voor goede en veilige temperaturen.

 • GPU opnieuw repasten** 45€ Inc. 21% BTW

  Na verloop van tijd kan de thermal paste van de videokaart minder goed werken en de videokaart hogere temperaturen bereikt. Met een thermal repaste zullen de temperaturen weer optimaal zijn. **Het kan zijn dat een fabrikant geen garantie meer geeft als de videokaart is opengemaakt. Het hangt af van het merk videokaart of hiervoor een zegel op de videokaart zit om dit te checken. Bedenk dus goed of dit zinvol is, voordat je overweegt deze stap uit te laten voeren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het vervallen van de garantie als de videokaart open is geweest.

 • Analyse van computer / prestaties / optimalisatie 35€ Inc. 21% BTW

  Ben je niet helemaal tevreden met de prestaties van je computer en denk je meer uit je hardware te kunnen halen? Wij denken graag met je mee met een analyse en optimalisatie van je computer en hardware op ons kantoor.

 • Computerreparatie In overleg

  Werkt je computer niet meer naar behoren of is hij kapot gegaan? Vaak is het nog mogelijk om een computer weer werkend te krijgen. Nadat wij een analyse hebben toegepast zullen wij een prijsopgave maken zodat er 100% een transparante en eerlijke prijs wordt berekend voor de reparatiekosten of vervangingskosten.

 • HWID Ban verwijderen In overleg

  Heb je de stoute schoenen aangetrokken en gecheat met Fortnite of Warzone? Wil jij weer zorgeloos kunnen gamen en dit keer wel eerlijk spelen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave om de HWID ban van je computer af te halen door het vervangen van bepaalde hardware onderdelen die hiervoor zorgen.

Audio Diensten / Livestreaming

 • Productie van royalty-free muziek / jingles / sounddesign Offerte basis

  Wij produceren een uniek royalty free muziekstuk naar wens (elk muziekgenre of stijl is mogelijk) die gebruikt kan worden voor YouTube / Twitch / content creatie doeleinden. Zo heb je je eigen uniek soort stukje muziek wat helemaal voor je eigen branding / kanalen kan worden ingezet.

 • Voice-Over Offerte basis

  Wij kunnen een professionele voice-over (vrouwelijke stem) voorzien inclusief een professionele mix/edit zodat de voice-over altijd goed en professioneel klinkt.

 • Livestream hulp & advies & complete livestream voorzieningen Offerte basis

  Wij kunnen advies bieden of een complete livestream op locatie bieden. Denk aan gaming livestreams / dj livestreams / presentratie livestreams.

 • Mixtape / Radioshow productie Offerte basis

  Ben jij een bekende DJ of producer en heb je geen tijd om je radioshows aan elkaar te mixen? Wij kunnen een complete mix/radioshow aanleveren op basis van je platen.

Vraag een offerte / service / reparatie aan

Hieronder kun je je gewenste upgrade of service aanvragen. Vul de gegevens in en wij zullen binnen 48 uur een vrijblijvende offerte toezenden.
Indien een reparatie nodig is van een reeds aangeschafte computer kun je dit formulier ook gebruiken.